Related Posts with Thumbnails

Khamis, Januari 21

LADY GAGA @ OPRAH SHOW

sebagai peminat Lady GaGa,aku nak berkongsi dengan korang semua gambar dan rakaman-rakaman semasa dia muncul di rancangan Oprah Show yang pengacaranya Oprah Winfrey tu..rasanya semua orang tahu..

ni gambar dia dengan Oprah after show tu..cuba tengok rambut dia..berduri!! hahahaha..dia memang terkenal dengan perkataan "pelik" kerana sentiasa menampilkan sesuatu yang unik..dari hujung rambut hingga hujung kaki..semuanya pelik!!tapi sebab tu juga lah aku boleh minat dia di samping muziknya yang hebat!!

sampaikan Oprah sendiri pun ikut stail dia dalam pic ni..macam nak cakar orang!!itu sebenarnya terjemahan dari 2nd album dia yang bertajuk "The Fame Monster"..agaknya macam monster lah kan...hehehehe..

ikutilah rakaman temubual bersama Lady GaGa dalam program tu..






3 re$pon$:

CikChelsea berkata...

testinggggggggg!!!

:)

(remove the captcha words la br sng nk drop comment, leceh r nk kne tulis hihi)

MATURED BOY berkata...

testttt

MATURED BOY berkata...

thanks cik chelsea..

Catat Ulasan